пʼятниця, 28 січня 2011 13:58

"Дніпро" підпише гравців "Тоттенхема" та "Інтера"

"Дніпро" підпише гравців "Тоттенхема" та "Інтера"

Дніпропетровський "Дніпро" веде переговори про покупку мексиканського півзахисника Джованні дос Сантоса, права на якого належать лондонському "Тоттенхему". Про це заявив генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко.

"Ми ведемо по ньому переговори. Думаю, що цей футболіст буде грати за "Дніпро". На даний момент можу дати за це відсотків 70. Ми плануємо, що він приєднається до команди на другому зборі. Це гравець, якого добре знає Хуанде Рамос, оскільки саме він запрошував Джованні в "Тоттенхем", - сказав Стеценко.

Дос Сантос є вихованцем "Барселони", а в 2008 році за 6 млн. євро його купив "Тоттенхем". Але гравець не зміг проявити себе в чемпіонаті Англії, задовольняючись лише виходами на заміну. За три роки перебування в Лондоні Дос Сантос встиг побувати в оренді в "Іпсвічі" і турецькому "Галатасараї", але і там не зміг зарекомендувати себе з кращого боку. У складі своєї національної збірної Дос Сантос провів 34 матчі, в яких забив 6 голів. Це більше, ніж мексиканцеві вдалося провести за три роки в трьох різних клубах (32 гри і 4 голи, всі за "Іпсвіч").

Також гендиректор команди підтвердив факт переговорів з колумбійським захисником Нельсоном Рівасом, права на якого належать міланському "Інтеру".

"І по ньому ведуться переговори. Більш того, на рівні клубів ми вже все узгодили, і тепер залишається утрясти деталі з його агентами. Вже завтра вони повинні прибути до нас на збір до Іспанії, після чого ми і зможемо говорити про трансфер, як про доконаний факт", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні о 10:00 делегація "Дніпра" взяла курс на іспанське містечко Бенахавіс у відомому курортному місці Марбелья, де аж до 9 лютого проходитиме другий етап підготовки команди до сезону.

Квартирувати дніпряни будуть в однойменному готелі "Бенахавіс", а всього збір будуть проходити 26 футболістів:

Воротарі Антон Каніболоцький, Ян Лаштувка, Денис Шеліхов, Ігор Варцаба;

Захисники Андрій Русол, Євген Чеберячко, Уча Лобжанідзе, Павло Пашаєв, Іван Стрініч, Самуель Інкум, Віталій Денисов;

Півзахисники Осмар Феррейра, Маріо Холєк, Сергій Назаренко, Руслан Ротань, Валерій Федорчук, Дмитро Льопа, Сергій Кравченко, Євген Коноплянка, Євген Шахов, Джуліано;

Нападаючі Володимир Гоменюк, Олександр Гладкий, Євген Селезньов, Євген Бохашвілі, Матеус.

Віталій Денисов, Євген Селезньов і Володимир Гоменюк протягом всього збору будуть працювати за індивідуальним планом.

За матеріалами Liga.net, Football.ua, ФК "Дніпро"

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" підпише гравців "Тоттенхема" та "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі