неділя, 11 березня 2007 18:13

"Дніпро" переміг на виїзді

Перший тайм зустрічі у Полтаві пройшов під диктовку гостей. "Дніпро" постійно створював небезпечні моменти, однак м"яч або летів повз ворота, або "Ворсклу" рятував воротар Пятов.

На 21-й хвилині полтавчани змогли відповісти двома небезпечними атаками. Медведєв пробив метрів з 20-ти. Грицай підставився під удар, але м"яч зрикошетив і ледь не влетів під перекладину. Старцев зміг вибити його на кутовий, після подачі якого головою пробивав Груміч. Однак воротар "Дніпра" чітко обрав позицію і ліквідував небезпеку.

Надалі ініціатива знову перейшла до гостей. На 32-й хвилині Канкава чітко подав з правого флангу прямо у штрафний майданчик. Звідти Корніленко з кількох метрів головою відправив м"яч у ворота Пятова. Після забитого голу перевага залишалася на боці "Дніпра".

У другому таймі "Ворскла" змогла створити кілька небезпечних моментів, однак зрівняти рахунок їй так і не вдалося.

Натомість на 78-й хвилині Даллку порушив правила проти Канкави, той відмахнувся ногою. На полі виникла сутичка. Суддя показав Даллку другий "гірчичник", а Канкава побачив перед собою відразу червону картку.

"Ворскла" - "Дніпро" - 0:1 (0:1)

Чемпіонат України. 18-й тур

11 березня. Полтава. Стадіон "Ворскла"

Суддя: Ігор Іщенко (Київ)

"Ворскла": Пятов, Ярмаш, Стоян, Цуррі, Медведєв, Даллку, Кравченко, Маркоскі, Лікіою (Левіга, 63), Груміч (Швець, 80), Кондратюк (Главіна, 46)

Головний тренер: Віктор Носов

"Дніпро": Старцев, Грицай, Єзерський, Корніленко (Самодін, 90+1), Бартуловіч (Кравченко, 72), Матюхін, Русол, Денисов, Канкава, Андрієнко, Шершун, Назаренко

Головний тренер: Олег Протасов

Гол: Корніленко (32)

Попередження: Даллку (13; 78), Корніленко (15), Кравченко (35), Бартуловіч (41)

Вилучення: Даллку (78), Канкава (78)

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" переміг на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі