пʼятниця, 25 квітня 2008 20:56

"Дніпро" перемагає "Черноморець" і впритул наближається до "Металіста"

"Дніпро" продовжує боротьбу за третє місце, на якому знаходиться харківський "Металіст", тому втрачати очки дніпропетровському клубу смерті подібно. У поєдинку з одеським "Чорноморцем" зриву не відбулося - хоч і не без зусиль, але підопічним Олега Протасова вдалося добути мінімальну перемогу. На 29-ій хвилині Назаренко подав кутовий, Русол продовжив на дальню штангу, де вже очікував відкритий Шершун - 1:0.

Наразі, "Металіст", маючи гру в запасі, продовжує знаходитись на третьому місці з 55 очками. У "Дніпра" на один пункт менше.

"Дніпро" - "Чорноморець" - 1:0 (1:0)

25 квітня. Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор".

Суддя - Євген Венгер (Київ).

"Дніпро": Кернозенко, Денісов, Шершун, Русол, Єщенко (Феррейра, 83), Гусєв, Холек (Канкава, 46), Шелаєв, Назаренко, Воробей, Самодін (Льопа, 70).

Головний тренер Олег Протасов.

"Чорноморець": Руденко, Хіменес, Нижегородов, Шандрук, Гришко, Белецький, Коритько (Шищенко, 59), де ла Аса, Васкес, Прийомов (Корнєв, 68),  Васін (Левіга, 52).

Головний тренер Віталій Шевченко.

Гол: Шершун (29).

Попередження: Белецький (37), Назаренко (49), Ваькес (60, Канкава (73), Нижегородов (76), Єщенко (77).

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" перемагає "Черноморець" і впритул наближається до "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі