пʼятниця, 29 серпня 2008 12:35

"Для "Зеніту" "Ювентус" - це труна" - М. Боярський

"Для "Зеніту" "Ювентус" - це труна" - М. Боярський
Відданий прихильник "Зеніту" Михайло Боярський прокоментував результат жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів, яке відправило пітерцев у компанію до "Реалу", "Ювентусу" та БАТЕ.

- Я зараз на дачі і жеребкування пропустив, - зізнався Боярський. - "Реал", "Ювентус" і БАТЕ, кажете? Складна, дуже складна група. Втім, як це буває, чим вище планка, тим "Зеніт" краще грає. Пригадаєте матч з "Баварією" - команда може зібратися та показати чудовий футбол.

- З ким, на ваш погляд, "Зеніту" доведеться складніше та найпростіше?

- Звичайно, буде дуже важко з "Ювентусом". "Ювентус" - це труна. А найлегше буде з БАТЕ.

- Як думаєте, якщо "Зеніт" доб"ється перемоги над "Манчестер Юнайтед" у Суперкубку, чи зможе це означати, що пітерці зможуть виграти і у таких команд, як "Реал" і "Ювентус"? Або ж матч за Суперкубок - демонстративний матч який нічого не означає?

- Безумовно. Можу сказати, що зустріч з "Манчестер Юнайтед" у Суперкубку стане лакмусовим папірцем для "Зеніту". Якщо обіграють англійців, зможуть виступити гідно.

"Обозреватель"

Зараз ви читаєте новину «"Для "Зеніту" "Ювентус" - це труна" - М. Боярський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі