пʼятниця, 10 жовтня 2008 08:57

"Для "Динамо" "Фенербахче" не противник, а от з "Порту" буде складно" - Сабо

Йожеф Сабо прокоментував атмосферу в київському "Динамо".

- Прокоментуйте виступи "Динамо" в Лізі чемпіонів?

- Команда зробила дві нічиї, це досить непоганий результат, але попереду, на мій погляд, найголовніший поєдинок - з "Порту". Програвати в Португалії не можна в жодному випадку, оскільки тоді зайняти хоча б друге місце в групі буде складно, адже киян ще чекає візит в Англію до "Арсеналу". Ну а "Фенербахче" у грудні потрібно обігравати. Наразі ця команда слабка, поки це не той колектив, який був при Зіко. Хоча Луіс Арагонес - непоганий тренер, і за два місяці, що залишаються до візиту в Києв, він ще щось виправить.

- А як вам "Динамо" взагалі, після приходу Юрія Сьоміна?

- Клуб придбав хороших футболістів, непотрібних прибрали. Можливо, на мене деякі люди ображаються, але я ніколи не зміню цю думку. Свого часу мене практично звинуватили в тому, що "Динамо" провалювалося в безодню, а я, будучи віце-президентом, нічого не робив. Але це неправда. Я намагався зробити те, що зробили після мене, через чотири роки. І мені приємно, що Олег Лужний у нещодавньому своєму інтерв"ю сказав те ж саме, що я колись казав, а саме - що зараз у "Динамо" хороший мікроклімат через те, що прибрали деяких гравців. У той же час я написав службову записку, в якій вказав вісім прізвищ людей, з якими потрібно розстатися. Тоді це був єдиний вихід з поганої ситуації. Проте мене не послухали.

"Динамомания"

Зараз ви читаєте новину «"Для "Динамо" "Фенербахче" не противник, а от з "Порту" буде складно" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі