четвер, 10 липня 2008 17:41

"Дивно, що в списку кращих арбітрів є представники Люксембургу, але нема українців"

У четвер, 10 липня, в Будинку футболу відбувся семінар для арбітрів та асистентів арбітра, які готуються до роботи на матчах Прем"єр-ліги та першої ліги в сезоні-2008/09.

На цьому заході із тригодинною лекцією виступив знаменитий у минулому рефері, наразі - член Суддівського комітету УЄФА та технічний директор Суддівської комісії Федерації футболу Франції Мішель Вотро, який поділився із слухачами власним баченням щодо ролі на полі та впливу на перебіг подій сучасного топ-арбітра.

Крім того, Вотро висловив здивування, чому українські рефері не представлені в топ-групі європейської Феміди.

"Україна - велика держава із сильною національною збірною. Ваша країна щороку представлена в єврокубках, але місцеві рефері не можуть потрапити до складу найкращих арбітрів УЄФА, - нагадав він. - Це дуже дивує, бо в цьому списку є представники таких країн, як Люксембург або Словаччина. Національна федерація зі свого боку робить усе можливе для виправлення ситуації й наша зустріч - тому підтвердження, але подальший прогрес у кар"єрі залежатиме лише від вас".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Дивно, що в списку кращих арбітрів є представники Люксембургу, але нема українців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі