середа, 12 листопада 2008 09:48

"Дивитися? Я хочу грати з "Шахтарем" - Корреа

Весною травми вибили з основного складу "Динамо" Олега Гусєва, за ним в лазарет відправився Карлос Корреа, а восени епідемія тільки розбушувалася - зараз лікується солідна частина складу біло-блакитних: Юссуф, Асатіані, Гіоане, Шовковський, Нінковіч, Михалик.

- З кожним тренуванням я відчуваю, що прогресую, - сказав вчора Карлос Корреа. - Гра в дублі додає впевненості, але, сподіваюся, що незабаром я зможу виступити і в основному складі. Можна сказати, живу в очікуванні.

- Як ти думаєш, як скоро може це відбутися?

- Це залежить від тренера. Коли він буде вважати за потрібне, тоді я і вийду на полі. Але по собі відчуваю, що вже готовий!

- Як динамівці налаштовані на матч з "Шахтарем" в найближчу неділю?

- Незважаючи на невдачі, ця команда залишається серйозним суперником, так що ми не розслабляємося, їдемо з настроєм.

- Їдеш подивитися матч?



- Дивитися? Ні, я хочу грати! - з азартом викрикнув Карлос.- Але знову ж таки: це буде винятково рішення Сьоміна. Поки я тренуюся разом зі всіма і готуюся до майбутньої гри. Отже, все можливо.

- Підтримуєш зв"язок з бразильцями "Шахтаря"? Як вони налаштовані на матч?

- Я знаю їх всіх, але ми не спілкуємося тісно. "Динамо" і "Шахтар" - вічні конкуренти, так що я не можу назвати наші відносини з донецькими бразильцями дружніми або близькими.

Сегодня-спорт

Зараз ви читаєте новину «"Дивитися? Я хочу грати з "Шахтарем" - Корреа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі