Ексклюзиви
понеділок, 11 жовтня 2010 16:36

"Динамо" зіграє з командою Київської області

"Динамо" зіграє з командою Київської області
Поки національна та молодіжна збірні України вирішують свої завдання, а в Європі киплять пристрасті у відбірковому турнірі до континентальної першості, "Динамо" планомірно готується до майбутніх поєдинків чемпіонату і Кубка України, а також Ліги Європи.

Починаючи з п'ятниці, коли команда зібралася після поєдинку з "Шахтарем", футболісти, які є в розпорядженні виконуючого обов'язки головного тренера Олега Лужного, працюють в режимі одноразових тренувань. Всього у розпорядженні Олега Романовича 14 гравців - вісім польових, двоє воротарів, а також четверо футболістів, яких залучили з "Динамо-2".

Як і раніше не тренуються з командою Шовковський, Коваль, Маграо, Попов, Бертольо і Калитвинцев. Кожен із перерахованих футболістів відновлюється після отриманих ушкоджень різного ступеня тяжкості.

Завтра на заміській базі в Конча-Заспі команда проведе контрольний матч з однією з кращих команд Київської області - "Путрівкою". На даний момент команда лідирує у вищій лізі Київської області, а в Кубку України серед аматорських команд вийшла у півфінал. Початок матчу - о 17:00.

Також завтра у розташування команди повернуться представники у збірній України - Шевченко, Мілевський, Хачеріді, Михалик і Гусєв. Разом з українцями приїде і Андре, який сьогодні ввечері в англійському місті Дербі може зіграти у складі збірної Бразилії проти українців. Вже з середи команда почне повноцінну підготовку до майбутнього поєдинку чемпіонату України з "Карпатами", який відбудеться в суботу, 16-го жовтня.

ФК "Динамо" (Київ)
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє з командою Київської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути