вівторок, 26 вересня 2006 23:57

"Динамо" зазнало крупної поразки у Мадриді

"Динамо" зазнало крупної поразки у Мадриді

Київське "Динамо" програло другий матч поспіль у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Після домашньої поразки від "Реалу" підопічні Анатолія Дем"яненка поступилися у гостях іспанському "Реалу" - 1:5.

Підсумок зустрічі було вирішено у першому таймі. Зовні він проходив з арівної боротьби, але клас футболістів Королівського клубу відчувався. Рахунок відкрив ван Ністельрой після помилки Шовковського, потім відзначилися Рауль та Реєс.

На початку другого тайму кияни спробували перегорнути хід гри, навіть забили гол, але дитяча помилка Гавранчича і вилучення Шовковського зробили поразку неминучою. "Реал" виграв 5:1, і міг забивати більше, якби не надійні дії голкіпера гостей Рибки.

Ліга чемпіонів. 2 тур.

"Реал" (Мадрид, Іспанія) - "Динамо" (Київ, Україна) - 5:1 (3:0).

26 вересня. Мадрид, "Сантьяго Бернабеу". 70000 глядачів.

Суддя: Г. Полл (Англія).

"Реал": Касільяс, Мехія, Серхіо Рамос, Каннаваро, Роберто Карлос, Емерсон, Діарра, Реєс (Бекхем, 46), Гуті, Рауль (Робіньйо, 81), ван Ністельрой (Рональдо, 70).

Тренер: Фабіо Капелло (Італія).

"Динамо": Шовковський, Гусєв, Гавранчич, Саблич, Несмачний, Корреа (Михалик, 74), Юссуф, Белькевич (Рибка, 66), Ринкон (Алієв, 79), Мілевський, Шацьких.

Тренер: Анатолій Дем"яненко.

Голи: ван Ністельрой (20, 70, з пенальті), Реєс (45), Рауль (27, 61), Мілевський (47).

Попередження: Белькевич (65).

Вилучення: Шовковський (66, фол останньої надії).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зазнало крупної поразки у Мадриді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі