четвер, 20 березня 2008 14:23

"Динамо" зараз в такому стані, що ми можемо їм забити і гол, і два, і три"

Форвард донецького "Металурга" Олександр Косирін прокоментував вчорашню кубкову гру з київським "Динамо" і оцінив шанси своєї команди на проходження у фінал.

-Олександр, як ти оцінюєш підсумок першого матчу в Києві?

- У столиці України ми більшим чином оборонялися, хоча добре виглядали на контратаках. Все-таки, "Динамо" є "Динамо". Я зміг би назвати підсумок матчу позитивним, якби ми не програли. Виходить, ми десь недопрацювали.

- Саша, пригадай епізод в першому таймі, коли після твого точного удару лише Нінковіч зміг вибити м"яч з порожніх воріт.

- У тому моменті Шовковський не зреагував, лише допомога польового гравця дозволила супротивнику зберегти свої ворота від пропущеного м"яча. Більшість команд ставлять при подачі кутового лише одного гравця на ближню штангу, а "Динамо" поставило двох футболістів. Це їх і врятувало.

- Та все ж на 55-ій хвилині тобі вдалося відзначитися. Ти відразу прийняв рішення пробити по воротах з дальньої дистанції?

- Так. Схожий гол я забив в Сімферополі, в матчі першого кола, тільки тоді я пробивав лівою ногою. Такі удари, які часто використовуються в тренувальному процесі, вельми ефективні.

- Після забитого тобою м"яча здалося, що доннечани можуть забити ще, адже у "Динамо" не виходило зовсім нічого. Згоден?

- Думаю, що ми могли зіграти ще впевненіше, але чому цього не сталося, я зараз сказати не можу, потрібно подивитися відеозапис і тоді знайти причину.

- У розмові з тобою не можна не пригадати і епізод на 85-ій хвилині зустрічі, коли тебе збили в штрафному, а арбітр так і не вказав на одинадцятиметрову позначку. У чому причина?

- Айлтон класно відвів вбік Діакате, а я ж опинився один проти Михалика. Я його вже обіграв, а захисник "Динамо" просто вдарив мене в ногу, прямо в щиток. Чому рефері не помітив явного порушення правил, я сказати не можу.

- Як ти оцінюєш шанси команд на вихід у фінал?

- Після гри, на емоціях я їх вважав рівними. Сьогодні вранці я думаю, що шанси 60 на 40 на нашу користь. Перемога з рахунком 1:0 нас виводить у фінал. Нам необхідно строго зіграти в обороні, а шанс забити у нас буде, обов"язково буде. "Динамо" зараз в такому стані, що ми можемо їм забити і гол, і два, і три м"ячі. Тим більше, мені дуже приємно грати проти киян, моєї колишньої команди, яку я часто засмучую забитими м"ячами.

- Чого чекати вболівальникам "Металурга" в матчі-відповіді?

- Нашої перемоги. Оптимізму у нас значно додалося, нам необхідно вірити в свої сили, а від уболівальників ми чекаємо підтримки на стадіоні. Ми можемо реально поборотися за Кубок України цього сезону.

ФК "Металург" Донецьк
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зараз в такому стані, що ми можемо їм забити і гол, і два, і три"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі