четвер, 05 квітня 2007 17:05

"Динамо" вперше вийшло у футболках з новим титульним спонсором

 

З весняної частини чемпіонату України з футболу новим титульним спонсором київського "Динамо" став "Приватбанк", що належить власнику дніпропетровського "Дніпра" та одному з віце-президентів ФФУ Ігорю Коломойському. У прес-службі київського "Динамо" підтвердили інформацію, що у команди новий титульний спонсор, інформує champion.com.ua

Вперше надписи на футболках "Динамо" з логотипом "Приватбанку" з`явилися у грі 20 туру з "Металістом". У перших же матчах "Динамо" 2007 року форма гравців була "чистою" від реклами.

У першій частині чемпіонату України сезону 2006/2007 титульним спонсором київської команди був "Укртелеком", але співробітництво виявилося не довгим.

Що стосується історії, то найдавнішим титульним спонсором киян був "Промінвестбанк". У 2004 і до сезону 2006 на футболках красувався логотип "Енерго-холдингу", що належить братам Суркісам (аналог з "СКМ" у "Шахтаря).

Нинішній же титульний спонсор київського клубу викликає багато запитань. У першу чергу, через його власника. Ще у минулому році виникли чутки, що у власника київської команди Ігора Суркіса проблеми з фінансами. Ця інформація самим Суркісом називалася лише чутками, але були цьому й деякі підтвердження. Перше з них - уперше за багато років київський клуб інертно повів себе на трансферному ринку після провалу в єврокубковому сезоні.

Виручати "Динамо" та Суркіса зібрався Ігор Коломойський, який є їх партнером по бізнесу. Конфліктність цієї ситуації полягає ще й в тому, що Коломойський є також і власником "Дніпра". Відомо, що УЄФА забороняє фінансування двох клубів з одного джерела. Хоча, довести те, що Коломойський дає гроші і на "Дніпро", і на "Динамо", буде практично неможливо. "Приватбанк" не значиться серед спонсорів та акціонерів дніпропетровського клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вперше вийшло у футболках з новим титульним спонсором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі