понеділок, 09 липня 2007 13:13

"Динамо" виграє боротьбу за Діакіте у трьох клубів

Як повідомляє французька L"Est republicain генеральний менеджер "Нансі" Жерар Парантен в четвер увечері в Монако зустрівся з президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом з приводу можливого трансферу Папе Діакате.

В результаті між клубами була досягнута угода. Українці офіційно готові заплатити 7 мільйонів євро (5 млн. одноразовим платежем плюс різні бонуси), щоб придбати  23 -річного франко-сенегальского захисника. Тепер сам Папе повинен прийти до угоди з динамівцями за умовами особистого контракту, повідомляє Динамоманія.

Останнього слова не сказав ще й "Вольфсбург", так само як і "Олімпіакос" та один невідомий англійський клуб, що звернулися вчора в "Нансі". Папе Діакате залишає всі двері відкритими. Хоча, можливо, так було до зустрічі з президентом "Динамо"...

Трохи пізніше в розділі порталу skyrock, присвяченому "Нансі", розміщена фотографія Папе Діакате з коментарем: "Цього разу - поза всяких сумнівів. Сьогодні вранці Папе востаннє присутній на тренуванні "Нансі". Гравець підтвердив, що залишає французький клуб".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграє боротьбу за Діакіте у трьох клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі