понеділок, 28 травня 2007 09:43

"Динамо" виграло Кубок України

 

У середу "Динамо" та "Шахтар" зустрічалися у рамках чемпіонату України. Тоді команди зіграли 2:2. Вчора нічиєї бути не могло.

Фінал Кубка України відбувався на НСК "Олімпійський". У першому таймі жодній з команд не вдалося відкрити рахунок. Перша 45-хвилинка запам"яталася частими зупинками у грі, пов"язаними з порушеннями правил.

Голу глядачі дочекалися на 60-й хвилині. Корреа сильно пробив з правого флангу. М"яч влучив у перекладину, однак на добиванні швидшим був Клебер. "Шахтар" спробував відразу відігратися. Натомість на 81-й хвилині пропустив ще один гол. Гусєв точним ударом практично вбив інтригу у матчі. Причому другий гол кияни забили у меншості. За другу жовту картку на 70-й хвилині вилучили Родріго.

Наприкінці зустрічі Елано подарував надію донецьким уболівальникам, скоротивши рахунок. Однак Шовковський чудово відіграв кінцівку поєдинку, не давши "Шахтарю" перевести гру в овертайм.

"Шахтар" - "Динамо" - 1:2 (0:0)

27 травня. Київ. НСК "Олімпійський"

Суддя: Андрій Шандор (Львів)

"Шахтар": Шуст, Срна, Чигринський, Хюбшманн, Рац (Гай, 62), Левандовські, Дуляй, Фернандіньо, Жадсон (Елано, 61), Брандао, Воробей (Маріка, 64)

Тренер: Мірча Луческу

"Динамо": Шовковський, Гусєв, Ващук, Родріго, Несмачний, Михалик, Гіоане, Корреа (Мандзюк, 74), Нінковіч, Діого Рінкон (Белькевич, 69), Клебер (Шацьких, 84)

Тренер: Анатолій Дем"яненко

Голи: Клебер (60), Гусєв (81), Елано (89)

Попередження: Родрiго (27, 70), Левандовські (41), Рац (50), Клебер (52), Хюбшман (53), Брандао (63), Корреа (69), Срна (86), Гай (90+2)

Вилучення: Родріго (70)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграло Кубок України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі