неділя, 22 квітня 2007 21:05

"Динамо" вдома знову втрачає два очки

Схоже, що для київського "Динамо" домашні поєдинки чомусь стали "камінцем спотикання". Не так давно дружина Анатолія Демьяненко втратила два очки у поєдинку з донецьким "Металургом", а цього разу не дорахувалася двох балів у грі з полтавською "Ворсклою".

Справжнім героєм цієї гри можна сміливо назвати голкіпера "Ворскли" Андрія Пятова, який провів просто блискучий поєдинок. Про всі подвиги майбутнього воротаря донецького "Шахтаря" говорити не будемо. Згадаємо лише пенальті, який Пятов відбив після удару Родріго, а також суперсейв полтавчанина вже в доданий арбітром час. З декількох метрів пробивав ... Родріго, якому блискуча гра Пятова, напевно, буде снитися лише у найстрашнішому сні.

Якщо завтра, 23 квітня, "Шахтар" вдома переграє "Дніпро", то за кількістю набраних очок наздожене "Динамо" і чемпіонські перегони почнуться по новому...

"Динамо" - "Ворскла" - 1:1 (0:0)

22 квітня. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В. В. Лобановського.

Суддя: Володимир Сіренко (Сімферополь).

"Динамо": Шовковський, Ващук, Родріго, Маркович (Чернат, 82), Гіоане, Корреа, Ротань (Туре, 69), Михалик, Гусєв, Клебер, Шацьких (Мілевський, 60).

Головний тренер Анатолій Демьяненко.

"Ворскла": Пятов, Д. Стоян, Цуррі, Джуричич, Ярмаш, Далкку, Пуканич (Кондратюк, 77), Медведєв, Чижов (Артюх, 72), Груміч, Левіга (Янузі, 46).

Головний тренер Віктор Носов.

Голи: Груміч (52), Корреа (71).

Попередження: Д. Стоян (38), Медведєв (58).

Вилучення: Груміч (69).


Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдома знову втрачає два очки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі