субота, 05 травня 2007 21:00

"Динамо" у матчі туру переграло "Дніпро"

Поєдинок у Києві між місцевим "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром" можна сміливо назвати матчем туру. Турнірна ситуація, яка склалась за шість турів до фінішу, вимагала боротись за очки як підопічних Анатолія Дем"яненко, так і дружину Олега Протасова. Кращими в цій битві все ж таки виявились кияни, які зробили ще один крок до чемпіонського титулу. Чим відповість головний конкурент - донецький "Шахтар" - стане відомо завтра, 6 травня, після закінчення домашнього поєдинку гірників. Що стосується "Дніпра", то тепер його відставання від харківського "Металіста" вже дев"ять очок і шансів на третє місце стало ще менше.

Важко сказати як складався перебіг подій на полі, якщо б не вилучення вже на 21-й хвилині Джаби Канкави за два справедливих попередження. До перерви гостям вдавалось стримувати атаки киян, але на 47-й хвилині господарям вдалось відкрити рахунок - Андрій Несмачний підібрав м"яч у карному майданчику і сильним ударом з лівої ноги відправив його у ближній кут.

На 72-й хвилині Клебер майже остаточно зняв питання щодо переможця у цьому поєдинку. Отримавши передачу від Діого Рінкона, форвард "Динамо" увірвався у карний майданчик і майстерно поклав "плямистого" у кут воріт "Дніпра".

Було у цій грі ще одне вилучення у складі гостей. Олег Шелаєв рукою зірвав гостру атаку киян, отримав другий "гірчичник" і відправився до роздягальні.

"Динамо" - "Дніпро" - 2:0 (0:0)

5 травня. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В. В. Лобановського.

Суддя: Ігор Подушкін (Харків).

"Динамо": Шовковський, Корреа, Клебер, Ротань (Рінкон, 70), Шацьких (Туре, 46), Михалик (Гіоане, 79), Гусєв, Несмачний, Ващук, Юссуф, Родріго.


Головний тренер Анатолій Дем"яненко.

"Дніпро": Cтарцев, Грицай, Езерський, Корніленко (Мотуз, 62), Самодін (Шелаєв, 31), Русол, Денисов (Кравченко, 75), Канкава, Шершун, Давідсон, Назаренко.

Головний тренер Олег Протасов.

Голи: Несмачний (47), Клебер (72).

Попередження: Канкава (4), Грицай (6), Шацьких (35), Корреа (45), Шелаєв (60), Михалик (74).

Вилучення: Канкава (21, повторне попередження), Шелаєв (85, повторне попередження).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" у матчі туру переграло "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі