четвер, 16 жовтня 2008 13:14

"Динамо" тестує гравця збірної Болівії

За повідомленням порталу Eldeber, ще два дні тестуваннь і обстежень, і стане відома подальша доля болівійця Джасмані Кампоса. В п"ятницю остаточно вирішиться, чи стане Кампос гравцем київського "Динамо", де в даний час він знаходиться на перегляді.

Агент футболіста Даніель Гонсалес повідомив, що він знаходиться в постійному контакті з колишнім гравцем клубу "Габіра" Мілтоном Коімбра, який виконує функцію представника Кампоса в Києві. Агент болівійця повідомив, що до кінця тижня будуть відомі результати обстеження, і в суботу футболіст вилетить на батьківщину, а в неділю прибуде в Санта-Крус.

Говорячи про те, яким випробуванням піддається його підопічний, Гонсалес відзначив, що в основному мова йде про футбол на обмеженому просторі, оскільки тренер клубу Юрій Сьомін перш ніж ухвалити рішення хоче познайомитися з технічною оснащеністю гравця.

Агент Кампоса повідомив також, що у вівторок вранці тренер провів футбольне заняття, і різниця у фізичній підготовці і об"ємі мускулатури Кампоса в порівнянні з іншими гравцями була значною. З інших джерел стало відомо, що під час практики у вівторок Кампос забив свій перший гол в Україні і що він справив приємнее враження на головного тренера.

Гонсалес не взяв на себе відповідальність повідомити добрі ачи погані виявилися результати конкретних медичних і фізичних випробувань, заявивши, що результати слід розглядати в сукупності. Гонсалес заявив, що між "Динамо", "Орієнте Петролеро" і Академією Тахіучі вже існує попередня домовленість. "Сподіватимемося, що все пройде нормально, і незабаром ми отримаємо гарні новини", - підсумував агент болівійця.

P.S. З боку київського "Динамо" немає підтверджень тестування Кампоса в Києві. Але непрямим підтвердженням є відсутність півзахисника у складі збірної Болівії у відбірних матчах чемпіонату світу, останній з яких (Болівія - Уругвай - 2:2) відбувся 14 жовтня.

За свій клуб "Орієнте Петролеро" 20-річний Кампос зіграв 51 матч і забив 10 голів. У складі збірної Болівії з"являвся 6 разів і відзначився одним голом.

dynamomania

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" тестує гравця збірної Болівії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі