субота, 24 травня 2008 14:00

"Динамо" підсилить півзахисник збірної Хорватії

"Динамо" підсилить півзахисник збірної Хорватії
Київське "Динамо" підписало контракт з 25-річним півзахисником збірної Хорватії і "Динамо" (Загреб) Огненом Вукоєвічем.

Раніше активно розповсюджувалися чутки про те, що цей опорний хавбек перейде в "Шахтар", проте менеджер загребського клубу Марко Налетіліч повідомив, що переговори з донеччанами закінчилися безрезультатно.

Фінансові деталі угоди не розголошуються, але експерти оцінюють суму трансферу від 4,5 млн. до 6,5 млн. євро.

Нагадаємо, що з 2002 по 2006 рік в київському "Динамо" вже виступав представник "Динамо" загребського - Йерко Леко, і після його переходу ця позиція залишалася однією з найбільш проблемних в "Динамо".

Цікаво, що в базі даних хорватської федерації футболу Огнен вже значиться як гравець "Динамо" Київ, більше того, з неї можна дізнатися, що контракт футболіст уклав на 4 роки - до 30 червня 2012 року.

Минулий сезон був найвдалішим для Вукоєвіча в "Динамо" Загреб - в чемпіонаті країни він провів 29 матчів, забив 11 м"ячів (всього у вищому дивізіоні 128 матчів, 16 м"ячів).

За збірну Огнен зіграв 3 матчі, забив 1 м"яч. До "Динамо" Загреб виступав в "Славен Белупо" і в бельгійському "Льєрсі". Став чемпіоном Хорватії в 2006-2008 роках, виграв Кубок Хорватії 2007-08.

ДинамоМанія
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підсилить півзахисник збірної Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі