середа, 06 серпня 2008 12:26

"Динамо" набридло допомагати "Арсеналу" зі стадіоном

"Динамо" набридло допомагати "Арсеналу" зі стадіоном

Київське "Динамо" не дало дозвіл столичному "Арсеналу" на проведення матчу 4 туру української Прем`єр-Ліги на полі стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського. У листі, підписаному віце-президентом "Динамо" Сівковим ідеться: "...у зв"язку із проведенням значної кількості офіційних матчів на стадіоні "Динамо", ФК "Динамо" Київ не може дати дозвіл на проведення на нашому стадіоні матчу 4 туру між командами "Арсенал" Київ - "Зоря" Луганськ".

Коментар керівництва "Арсеналу" на сформовану ситуацію, оприлюднений на офіційному сайті клубу був таким: "Це було несподівано. Оскільки ніяких інших запасних варіантів немає, ми навіть не уявляємо, де будемо приймати луганську "Зорю" - у нас поки немає жодного запасного варіанта, ні будь-яких ідей. Більш того, навіть не виключаємо, що нам просто ніде буде прийняти команду".

Реакція "канонірів" може здатися м"яко кажучи, дивною. Адже одразу після того, як в матчі другого туру "Динамо" погодилось на проведення матчу "Арсенал" - "Кривбас" на своєму полі, президент клубу Ігор Суркіс повідомив, що надалі не зможе допомогти "Арсеналу" в цьому питанні.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" набридло допомагати "Арсеналу" зі стадіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі