субота, 07 липня 2007 12:55

"Динамо" на межі підписання кращого захисника "Нансі"

 

Київське "Динамо" вслід за трансфером Бангура може підписати ще одного гравця французького чемпіонату - сенегальського захисника Папе Діакате, 23 роки.

Останнім часом французька преса виражала впевненість в неминучому трансфері центрального захисника "Нансі" Папе Діакате у німецький "Вольфсбург", повідомляє Динамоманія.

Проте буквально останні дні події прийняли абсолютно інший оберти. Тренер німців Фелікс Магат, не задоволений ситуацією, повинен був зустрітися з президентом "Нанси" Русло для подальшого обговорення можливості переходу сенегальця в німецький клуб. Німецька преса стала писати, що переговори між двома клубами далекі від завершення.

Причину виниклої проблеми роз"яснила на своїх сторінках "L Est republicain". За інформацією газети, 5 липня київське "Динамо" "зробило ривок" і обійшло "Вольфсбург", причому український клуб хоче отримати підпис Діакате під контрактом в найближчий час.

Після придбання форварда "Ле Мана" Ісмаеля Бангури за 5 мільйонів євро 5 липня, в кінці дня "Динамо" зробило нові зусилля, щоб привернути в команду Папе Діакате. При тому, що в безпосередній контакт з керівництвом "Нансі" кияни увійшли лише минулого тижня, події розвиваються вкрай стрімко на тлі деякого "гальмування" "Вольфсбурга" після придбання португальського захисника Рікарду Кошта.

Пропозиція Києва близька до пропозиції німців, вважає газета. Говорять про загальну суму 7 мільйонів євро. Але різниця в тому, що українці хотіли б здійсниити трансфер Діакате в найкоротший час. Тому генеральний менеджер "Нансі" Жерар Парантен, що знаходиться на півдні Франції, узяв курс на Монако для зустрічі з власником "Динамо", який приїхав для укладення контракту з Бангурою. У той же вечір 5 липня між сторонами була досягнута угода.

Отже якщо 6 липня Діакате вийде на перше тренування "Нансиі, та можливо лише для того, щоб попрощатися з командою.

Проте поки Діакате ні з ким не попрощався.

Діакате грає за "Нансі" з 2001 року. З того часу тільки в чемпіонаті Франції він провів 120 матчів. Зимою 2007 року українські вболівальники могли бачити його в матчах кубка УЄФА проти "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на межі підписання кращого захисника "Нансі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі