четвер, 13 січня 2011 15:38

"Динамо" на Кубку Співдружності будуть представляти 18 гравців

"Динамо" на Кубку Співдружності будуть представляти 18 гравців

З 15-го по 23-тє січня в Санкт-Петербурзі відбудеться Кубок чемпіонів Співдружності країн СНД і Балтії-2011. На турнірі київське "Динамо" буде представлено другою командою.

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", тренер Андрій Гусін визначився із заявкою на турнір, до якої увійшли 18 футболістів:

Воротарі: Роман Загладько, Артур Рудько.

Захисники: Сергій Люлька, Темур Парцванія, Євген Новак, Дмитро Рижук, Олег Допілка, Рудольф Сухомлинов.

Півзахисники: Євген Макаренко, Сергій Рибалка, Євген Морозенко, Ярослав Прокіпчук, Артем Сухоцький, Максим Боровець, Володимир Боришкевич.

Нападники: Володимир Коваль, Сергій Шевчук, Ярослав Сокол.

Як бачимо, в заявку потрапили Парцванія, Новак і Рибалка. Спочатку Юрій Сьомін планував подивитися їх на зборі першої команди, але потім рішення змінив.

"Ці хлопці тренувалися в" Динамо-2 "і можуть принести користь команді на турнірі. По його закінченні чекаю їх в розташуванні першої команди", - пояснив Сьомін.

Нагадаємо, на Кубку Співдружності "Динамо-2" буде виступати в групі D разом з молодіжною збірною Росії, ХІКом (Гельсінкі, Фінляндія) та "Екранасом" (Паневежис, Литва).

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на Кубку Співдружності будуть представляти 18 гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі