середа, 03 вересня 2008 17:30

"Динамо" купить срібного призера Олімпіади?

Румунські ЗМІ повідомляють, що гравець олімпійської збірної Нігерії Олубайо Адефемі може перейти в київське "Динамо".

Не дивлячись на завершення трансферного періоду, за футболіста олімпійської збірної Нігерії Адефемі Олубайо, який брав участь у всіх матчах своєї збірної і забив гол бельгійцям, йде запекла боротьба між бухарестським "Рапідом" і "Динамо". Проте, за повідомленням румунської GSP, в цій боротьбі беруть участь також київське "Динамо" і грецький ПАОК.

23-річна нігерієць грає на правому фланзі захисту або півзахисту, але може виконувати і функції центрального півзахисника оборонного плану. Бухарестське "Динамо" планує використовувати його на позиціях, які зараз закривають ганець Джордж Блей і Сержіу Хомєї.

"Адефемі молодий гравець, який наступного року гратиме за дорослу команду Нігерії. Ним вже цікавиться низка англійських клубів. Тому якщо "Динамо" або "Рапід" хочуть його отримати, їм треба діяти без зволікань!" - заявив агент гравця Джеремі Рікнер.

Що стосується ПАОК і киян, то вони нібито готові заплатити за футболіста, який виступає за ізраїльський "Хапоель" (Бней-Лод) і є вільним агентом (тому футболіст може з"явитися в новому клубі поза трансферним вікном), 100 тисяч євро при підписанні контракту і виплачувати йому зарплату 150 тисяч євро на рік.

Не так давно болгарська "7 днів спорту" повідомляла, що Адефамі є основною трансферною метою софійського ЦСКА.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" купить срібного призера Олімпіади?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі