середа, 25 серпня 2010 09:43

"Динамо" і "Аякс" розсудить іспанець Мальєнко

"Динамо" і "Аякс" розсудить іспанець Мальєнко

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме звітний поєдинок раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА між "Аяксом" (Амстердам, Голландія) і "Динамо" (Київ, Україна).

У середу на поле стадіону "Амстердам Арена" команди виведе арбітр з Іспанії Альберто Ундіано Мальєнко (Alberto Undiano Mallenco). Іспанець народився 8 жовтня 1973 року в Памплоні, зараз проживає в провінції Наварра. Арбітр ФІФА з 2004 року, працював на недавньому чемпіонаті світу в ПАР. В активі Ундіано Мальєнко 11 матчів в рамках Ліги чемпіонів, а всього під егідою УЄФА сеньйор Альберто провів 45 поєдинків.

"Динамо" в рамках єврокубків з іспанським арбітром не перетиналося. Сам Мальєнко лише одного разу обслуговував поєдинок за участю української команди - три роки тому донецький "Шахтар" на домашньому стадіоні обіграв шотландський "Селтік" (2:0).

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері - Фермін Мартінес Ібаньєс (Fermin Martinez Ibanez) та Хуан Карлос Юсте Хіменес (Juan Carlos Yuste Jiménez). За порядком у штрафному майданчику будуть стежити Карлос Клос Гомес (Carlos Clos Gómez) і Фернандо Тейшейра Вітьєнес (Fernando Teixeira Vitienes). Функції резервного арбітра покладено на Хосе Луїса Парадаса Ромеро (José Luis Paradas Romero).

За організацією проведення матчу простежить делегат УЄФА Томас Партль (Thomas Partl) з Австрії, а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА словенець Мілован Ніколіч (Milovan Nikolic).

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Аякс" розсудить іспанець Мальєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі