понеділок, 14 грудня 2009 14:23

"Динамо" хоче посилитись колумбійським футболістом

"Динамо" хоче посилитись колумбійським футболістом

Представники київського "Динамо" прибули в Румунію для ведення перемовин щодо трансферу лівого півзахисника "Стяуа" та збірної Колумбії Хуана Карлоса Тохи. Операція відбудеться після матчу "Стяуа" з "Твенте" у Лізі Європи.

Власник "Стяуа" Джиджи Бекалі повідомив, що трансфер Хуана Карлоса Тохи в київське "Динамо" відбудеться у середу. "Динамо" нібито має намір заплатити за колумбійця приблизно 4 мільйони євро, і Бекалі не зміг цьому протистояти.

24-ріний Тоха перейшов у румунський клуб півтора роки тому з ФК "Даллас" за 600 тисяч євро. У цьому сезоні Тоха брав участь у 13 матчах "Стяуа" у чемпіонаті Румунії, забивши один м"яч у чужі ворота і один у власні.

"Як будь-який футболіст у світі, я був би щасливий перейти в один з найкращих клубів Європи. Представники "Динамо" повідомили мені, що вони вже вступили в контакт з керівництвом мого клубу, але я ще повинен спокійно все обміркувати", - заявив Хуан Карлос Тоха.

dynamomania.com

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" хоче посилитись колумбійським футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі