неділя, 21 вересня 2008 11:34

"Динамо" деградує" - Йожеф Сабо

"Динамо" деградує" - Йожеф Сабо
Торішня відставка Йожефа Сабо сколихнула всю футбольну Україну. Екс-тренер "біло-блакитних" до цих пір перебуває в шоковому стані від рішення клубу звільнити його.

- Йдучи з "Динамо", для себе все вирішив, - зізнався Йожеф Йожефович. - Мої особисті відносини з керівництвом клубу остаточно наштовхнули мене на цей вчинок. Мене часто не влаштовували рішення, що приймаються президентом клубу, у тому числі з селекційної політики. Я вважаю, що клуб перестав прогресувати, починаючи від гри і закінчуючи футбольним менеджментом. Керівництво "вихваляється" та "понтується". Я в шоці, такого за часів Лобановського не було. Подивіться на результати команди. Чим вони можуть похвалитися? Як на мене, то команда швидше деградує, ніж прогресує.

РІШЕННЯ

Як це не парадоксально, але великий "динамівець" для себе вирішив, що в клуб більше не повернеться ні під яким соусом.

- Навіть не збираюся повертатися, - заявив нам засмучений Йожеф Сабо. - У сьогоднішньому "Динамо" виникають проблеми, про які я говорив ще чотири роки тому. Тоді група гравців, в основному бразильці, почали бунтувати та усіляко саботувати тренування. Ми підняли питання про розпродаж таких гравців. Вони ламали дух команди та всіляко "заводили" спокійних гравців. Я більше, взагалі, не хочу говорити про "Динамо", хай вони розбираються самі, в чому вони допустили помилку. Футбол - це любов всього мого життя. Звичайно ж, я мрію повернутися на тренерську лаву, але поки не було хороших пропозицій. На даний момент я є співробітником ТРК "Україна", посада футбольного експерта мене повністю влаштовує.

ЗБІРНА

Тим часом екс-тренер киян, як справжній патріот, щосили переживає за збірну України та бажає підопічним Михайличенка успіху.

- За Льошу та збірну я переживаю та вболіваю, - зізнався Йожеф Йожефович.- Мені дуже подобаються його методи роботи. Чимось він мені нагадує метра тренерського цеху Валерія Лобановського. Його нововведення в тренувальний процес мені дуже імпонують. Я, взагалі, вважаю, що його дарма критикують. Йому потрібно дати час. Впевнений, Льоша ще заявить зі своїми хлопцями про себе в повний голос.

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" деградує" - Йожеф Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі