вівторок, 21 жовтня 2008 13:22

"Дідьє Дрогба - "пірнальник", я це знаю" - Моуріньо

Головний тренер "Інтера" Жозе Моуріньо назвав гравців, які, на його думку, є головними "пірнальниками" англійської Прем"єр-ліги.

- Я вже не тренер "Челсі" і не повинен їх захищати, отже я маю право заявити, що Дідьє Дрогба - "пірнальник", - сказав Моуріньо. - Інші гравціі, які заробляли пенальті падіннями, - Кріштіану Роналду, Робін ван Персі, Фернандо Торрес.

- В Англії не люблять "пірнальників". Англійські тренери вчать дітей грати у футбол, а в Італії, Іспанії та Португалії дітей вчать, що робити, щоб виграти матч. Коли футболісти приїжджають до Англії, їм потрібно адаптуватися. Зараз Дрогба поводиться краще, ніж раніше. Навіть Роналду вже виглядає краще. І Торрес теж колись гратиме краще. Я ненавиджу симуляції, але я не радію, коли на футболісті порушують правила у штрафній, а він намагається вистояти, - додав португалець. - Дуже рідко у таких ситуаціях призначають пенальті, якщо гравець не падає, тому я завжди вчу своїх футболістів не бути наївними, але грати чесно.

"Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Дідьє Дрогба - "пірнальник", я це знаю" - Моуріньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі