середа, 16 липня 2008 08:36

"Діакате не повинен був бити пенальті" - Сьомін

На післяматчевій прес-конференції після гри "Шахтар" - "Динамо" на Суперкубок України, що закінчилася перемогою у серії післяматчевих пенальті "гірників", наставник динамівців Юрій Сьомін відповідав чітко по подіям на полі.

"Раз є результат на табло, то він справедливий. Задоволений грою команди, яка показала гарний футбол і зіграла на високому рівні, але програла. Я задоволений всіма гравцями, які провели цей матч. Хотілося б, щоб два моменти, які були в Шацьких, перетворилися на голи. Нам поки не вистачає вдачі і в деяких епізодах майстерності", - сказав Сьомін.

Що стосується пенальті, то Сьомін відзначив, що вони їх тренували на вчорашньому занятті, а ще він не шкодує, що залишив у воротах Шовковського, не змінивши його на Луценка. Також Сьомін зазначив, що післяматчовий пенальті мав бити Гіоане, але він був замінений і ця роль перейшла до Діакате, удар якого і взяв Худжамов.

Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції дякував усім за перемогу, а по грі сказав наступне: "Київське "Динамо" здивувало агресивною манерою гри на початку матчу і було налаштоване лише на перемогу. У другій половині першого тайму ми вирівняли гру. Мав два моменти для взяття воріт Селезньов. У другому таймі ми зіграли краще за "Динамо", але могли і програти. Думаю, що ми все-таки виглядали зібраніше. Будемо чекати, що в нашу боротьбу з "Динамо" в нинішньому сезоні включаться й інші клуби."

Луческу відзначив, що Худжамов та Селезньов своєю роботою на зборах заслужили місце в стартовому складі на цей матч. Що стосується бразильців, то за словами Луческу в них не було свіжості, оскільки вони на зборах мали такий важкий тренувальний процес, який їм ще не доводилося бачити.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Діакате не повинен був бити пенальті" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі