субота, 24 січня 2009 16:43

"Чорноморець" здивував московський "Спартак"

Черговим суперником одеського "Чорноморця" на тренувальному зборі в Туреччині став добре знайомий московський "Спартак". Команда Мікаеля Лаудрупа, схоже, була не готова до стартової активності середняка українського чемпіонату і через півгодини гри москвичі "горіли" - 0:2.

На 15-ій хвилині спартачі не встигли за Бондаренко, який "розстріляв" Джанаєва. Опісля ще чверть години суперудар вийшов у Павла Ребенка, з кута штрафного майданчика, він закрутив м"яч в дальню "дев"ятку". Такий поворот подій явно засмутив російську команду, але через п"ять хвилин Баженов скоротив відрив у рахунку, головою замкнувши подачу у штрафній.

У перерві, як і планувалося до гри, Мікаель Лаудруп повністю замінив весь склад "Спартака" і вже через дві хвилини Прудніков, обкравши одеських захисників, точно пробив з межі штрафної - 2:2. Таким рахунок зберігся до кінця гри не дивлячись на достатню кількість небезпечних моментів біля воріт обох суперників.

"Чорноморець" (Одеса) - "Спартак" (Москва) - 2:2 (2:1)

Голи: Бондаренко (15), Ребенок (30), Баженов (35), Прудніков (47).

"Чорноморець": Ширяєв, Хіменес (Белецький, 46), Яценко (Коротецький, 46), Шандрук, Д. Гришко, Бондаренко, В. Мельник (Де Ла Аса, 80), Васкес (Трішовіч, 46), Ребенок, Нудний, Васін.

Не виходили на полі: Приходько, Пуканич, Діденко, Бабич.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" здивував московський "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі