пʼятниця, 26 грудня 2008 14:18

"Чорноморець" показав свій майбутній стадіон (ФОТО)
7

Одеса вслід за Харковом нарощує темпи підготовки до Євро-2012. Головним козирем у боротьбі за право прийняти чемпіонат Європи стане новий стадіон "Чорноморця", розташування біля моря та туристична інфраструктура міста.

Новий стадіон "Чорноморця" за проектом матиме 34 тисячі 858 місць. З них 600 - для преси, 192 - для VIP персон в ложах, 120 - для людей з обмеженими фізичними можливостями. Розміри поля 105×68 м. Передбачено 20 точок для розташування телевізійних камер, 80 місць для теле- і радіокоментаторів. На паркінгу стадіону одночасно зможуть знаходитися 595 автомобілів.

Арена буде оснащена підігрівом футбольного поля і сучасною системою штучного освітлення. На стадіоні розмістяться два інформаційних табло з кольоровими екранами. За всіма своїми показниками новий стадіон в парку імені Тараса Шевченка відповідатиме категорії УЄФА "Еліт".Крім того на стадіоні функціонуватимуть чотири ліфти, п"ять медичних пунктів, 38 буфетів та 374 туалетних кабіни. Нова споруда матиме 36 входів/виходів, повідомляє champion.



ФОТО: ФК "Чорноморець"







Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" показав свій майбутній стадіон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі