пʼятниця, 06 червня 2008 15:15

"Чорний ринок": квиток на фінал Євро-2008 коштує близько $6 тис

На матчі Євро-2008 продано рівно мільйон квитків.

Охочих хоч раз побувати на стадіоні виявилося в 16 разів більше. Багато хто з них до цих пір не втрачає надії здійснити свою мрію і шукає квитки в Інтернеті, який тим часом перетворився на величезний "чорний ринок", повыдомляє СпортОбоз.

Найдешевший квиток на матч Австрія-Хорватія, який відбудеться 8 червня, коштує зараз 500 євро, а найдорожчий - на фінальну гру 29 червня у Відні - 3747 євро.

В зв"язку з цим Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) рекомендує уболівальникам проявляти максимум пильності та обережності. В іншому разі вони ризикують стати жертвами численних шахраїв та залишитися і без грошей, і без квитків.

Близько 20 тисяч оптових покупців, що спробували обдурити електронну систему іменної реєстрації з вказівкою паспортних даних, вже було викреслені із списку власників квитків.

Як повідомив представник УЄФА Вольфганг Айхлер, спеціально підготовлені експерти уважно відстежують за дорученням УЄФА ті портали в Інтернеті, де проводиться торгівля квитками на футбол, і, якщо ціна зростає вище певного рівня, блокують продаж.

Зараз ви читаєте новину «"Чорний ринок": квиток на фінал Євро-2008 коштує близько $6 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі