субота, 22 грудня 2007 17:07

"Чому б нам не повторити маленький подвиг збірної Росії?"

Нападаючий "Челсі" і збірної України Андрій Шевченко розповів про свої останні успіхи в лондонському клубі і про те, що жалкує про відставку Олега Блохіна з посади головного тренера збірної України.

- Андрій, у матчі проти "Ліверпуля" ви забили красивий м"яч і віддали гольову передачу. Як самі оцінюєте свою гру?

– Найголовніше, що ми перемогли. Звичайно, радий, що мені вдалося відзначитися, але я вже неодноразово говорив про те, що командні заслуги для мене стоять вище, ніж особисті. Це в молоді роки я більше тягнув ковдру на себе, зараз більше працюю на команду.

- Олег Блохін якось заявив, що під час його роботи з командою не клуби готували гравців до матчів за збірну, а навпаки.

- Не заперечуватиму, що, коли я показував хорошу гру в матчах за збірну України, у мене налагоджувалися справи у виступах за клуб. Але я в цьому нічого абсурдного не бачу.

- Раз вже ми заговорили про Олега Блохіна, не можу не запитати вас з приводу його відставки з посади головного тренера збірної України.

- Звичайно, я хотів, щоб він залишився біля керма збірної, але Олег Володимирович зробив свій вибір, і я просто не маю права його засуджувати. Хочеться побажати йому всіляких успіхів з ФК "Москва".

- Збірній України в кваліфікації до ЧМ-2010 доведеться грати проти збірних Англії і Хорватії...

- Розумію, чому ви ставите мені це питання. Адже збірна Росії грала з цими командами. А чому б нам не повторити маленький футбольний подвиг російської збірної? Думаю, нам під силу боротися на рівних з цими командами. Це все ж таки не Італія з Францією.

Спорт Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Чому б нам не повторити маленький подвиг збірної Росії?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі