субота, 05 липня 2008 10:35

"Цього року спробую нарешті перемогти" - Надаль

Іспанець Рафаель Надаль вийшов у фінал Вімблдону, в трьох сетах перегравши німця Райнера Шуттлера, повідомляє "Чемпіонат".

Рафаель зрівняв два своїх останніх матча: "Сьогодні все ж таки був інший рівень, ніж в чвертьфіналі. Тоді я зіграв краще. Але в півфіналі завжди додаткове хвилювання".

"Райнер, я думав, повинен був бути трохи втомленим. Я відмінно провів початок матчу. Це чудово, але з іншого боку, завжди є небезпека такого старту, оскільки суперник може почати грати краще. Але найголовніше, що я пробився у фінал. Дуже радий опинитися там в черговий раз", - відзначив тенісист.

"Не знаю, як складеться фінал. Думаю, що я і Роджер - ми обидва провели відмінний турнір. Звичайно, завжди складно грати проти нього. З іншого боку, думаю, Роджеру теж непросто в зустрічах зі мною. Ми провели безліч матчів, в основному ці ігри були фінальними. В неділю нас чекає ще один подібний поєдинок. Я програвав тут двічі, цього року я хочу показати свій кращий теніс, щоб спробувати нарешті перемогти", - вважає Надаль.

Зараз ви читаєте новину «"Цього року спробую нарешті перемогти" - Надаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі