середа, 05 листопада 2008 10:06

"Цілком можливо, що зіграємо з двома нападниками" - Сьомін

На заміській базі в Конча-Заспі відбулася традиційна прес-конференція, що передує матчу проти португальського "Порту". Перед представниками ЗМІ тримав слово головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін.

- Підготовка команди до матчу з "Порту" проходила через двобої чемпіонату і Кубка України. У матчі на Кубок країни ми дали можливість отримати ігрову практику футболістам, що не мають досить ігрового часу, і, треба сказати, відіграли вони досить добре. Не зовсім правильно оцінювати стан гравців лише по тренувальному процесі. Інша група мала тижневий тренувальний цикл. Вдалося попрацювати і над фізичною підготовкою, і в плані тактики. Сьогодні проводимо заключну розминку, завтра буде легке тренування. Після чого визначимося зі складом на двобій. Завтра у нас буде серйозна і важлива гра.

- Який функціональний стан футболістів? Чи всі готові завтра вийти на поле?

- Я скажу, що перед кожною грою є сумнівні моменти - як у плані здоров"я футболістів, так і по їхньому фізичному стану. Це робочі моменти, про які я говорити не буду. У принципі, у всіх гарний настрій, усі рвуться в бій і готові грати.

- Це вже буде четвертий двобій у груповому турнірі Ліги чемпіонів у нинішньому сезоні. Наскільки змінився настрій футболістів у порівнянні з першим матчем?

- Звичайно, змінився. Хлопці стали набагато впевненішими у своїх силах, додалося досвіду матчів найвищого рівня. У нашій команді є ряд гравців, які вперше грали в Лізі чемпіонів. А стартові матчі завжди даються значно складніше.

- Як ви вважаєте, скільки очок вистачить, щоб вийти з групи?

- Складно сказати. Я не буду загадувати. Після жеребкування я говорив, що в цій групі всі команди будуть втрачати очки. Так і відбувається. Ми ж діємо за наступним принципом - увага на майбутній матч і свої дії. Якщо будемо добре грати - будуть і очки, якщо будемо погано грати - очок не буде і, відповідно, нікуди далі не вийдемо. А скільки їх буде - не знаю. Треба добре грати.

- Які сильні сторони ви можете відзначити в грі суперника і як збираєтеся з ними боротися в завтрашньому двобої?

- Одна із сильних сторін "Порту" - це величезний досвід. Португальці вигравали Лігу чемпіонів, Кубок УЄФА, є беззмінним чемпіоном Португалії. Але, якщо ми пред"явимо свої козирі і зіграємо на максимумі своїх можливостей, і в грі "Порту" можна буде знайти слабкі сторони.

- У попередніх матчах "Динамо" грало з одним нападником. Є імовірність, що завтра ми побачимо двох футболістів в атаці?

- Цілком можливо. Але я ще не визначився.

- Який результат у завтрашньому матчі буде для вас позитивним?

- Я завжди говорив, що будь-який позитивний результат є позитивним.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Цілком можливо, що зіграємо з двома нападниками" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі