неділя, 08 червня 2008 13:02

"Чемпіонат Європи для нас ще не закінчився"

Наставник швейцарців Якоб Кун подякував своїх футболістів за матч. На його думку, його команда цілком заслуговувала як мінімум на нічию з чехами.

- Хотів би привітати своїх футболістів з гідною грою - навряд чи сьогодні ми могли зіграти краще. Вважаю, що кожен з нас може виїхати зі стадіону з високо піднятою головою. Потрібно гарненько відпочити перед поєдинком з турками в середу. Ми сьогодні цілком могли виграти або добитися нічиєї - досить пригадати, скільки команда створила гострих моментів. Такий футбол, і матчі не завжди закінчуються так, як слідувало б. Як би там не було, чемпіонат Європи для нас ще не закінчений. У нас тепер трохи менше шансів зайняти перше місце в групі, але я відразу ж нагадав футболістам - чотири роки тому на батьківщині португальці також програли перший матч, а потім у них не було жодної поразки аж до фіналу. Потрібно не здаватися, а розвинути те, що ми зробили сьогодні. Втрата капітана стала для нас шоком, я б навіть сказав, катастрофою. Проте ми були змушені грати далі. Попереду ще був другий тайм. Що стосується гола чехів, то я не бачив цей епізод і не можу точно сказати, що відбулося з нашим захистом, поки не подивлюся відеозапис.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Чемпіонат Європи для нас ще не закінчився"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі