четвер, 26 квітня 2007 09:48

"Челсі" здобуває мінімальну перемогу над "Ліверпулем"

 

Удар півзахисника Джо Коула, 25 років, на 29 хвилині приніс лондонському "Челсі" перемогу з рахунком 1:0 в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля", повідомляє Лента.Ру.

Лондонці впродовж майже всієї зустрічі, за винятком початку другого тайму, володіли перевагою. З перших хвилин матчу вони почали створювати небезпечні моменти біля воріт Клаудіо Рейни, але надійна гра іспанського воротаря та власні неточні удари і передачі не дозволили господарям відкрити рахунок вже на початку матчу.

Гол "Челсі" забив на 29 хвилині після того, як португальський захисник лондонців Рікарду Карвалью вдало зіграв на випередження і віддав передачу на Дідьє Дрогба. Івуарійський форвард протягнув м"яч по правому флангу, увірвався в штрафну й зробив передачу на Джо Коула, який в підкаті пробив в протихід Рейні.

До закінчення зустрічі команда Жозе Моурінью втратила ще декілька голевих можливостей для того, щоб збільшити різницю в рахунку, а "Ліверпуль" за весь матч лише одного разу був близький до успіху, але удар капітана гостей Стівена Джеррарда парирував воротар лондонців Петро Чех..

Матч - відповідь в цій парі відбудеться 1 травня в Ліверпулі.

Челсі – Ліверпуль 1:0

Гол: Джо Коул, 29

Челсі: Чех – Паулу Феррейра, Террі, Рікарду Карвалью, Ешлі Коул - Макелеле - Мікель, Лемпард - Шевченко (Калу, 76), Дрогба, Джо Коул (Райт-Філіпс, 84)

Ліверпуль: Рейна - Арбелоа, Аггер, Каррагер, Ріїзе – Джеррард, Маскерано, Хабі Алонсо (Пеннант, 83), Зенден - Куйт, Белламі (Крауч, 53)

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" здобуває мінімальну перемогу над "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі