пʼятниця, 08 червня 2007 14:25

"Челсі" зацікавилося сербським форвардом "Герти"

 

Лондонський "Челсі" цікавиться форвардом берлінської "Герти" та збірної Сербії Марко Пантелічем, повідомляє Спорт Сегодня з посиланням на белградську газету Sport.

Посилаючись на британські ЗМІ, газета стверджує, що власник "аристократів" Роман Абрамович вже запропонував керівництву німецького клубу 2,7 мільйона фунтів за викуп трансфера сербського нападаючого.

Ініціатор спроби придбати Пантеліча – португальський наставник "синіх" Жозе Моурінью, що заявив недавно, що в міжсезонні спробує укріпити команду хорошими гравцями, які "не викликають великого ажіотажу", додає Sport.

- Я в курсі, що "Челсі" останнім часом спостерігає за моїми виступами в збірній і в "Герті". Думаю, не потрібно нагадувати, якими можуть бути мої бажання в цьому плані. "Челсі" – один з кращих клубів Європи і мрія кожного гравця. У Берліні мені добре, але подальші кроки за керівництвом клубу і агентом Ранко Стоїчем, – говорить Пантеліч.

На прохання оцінити вірогідність створення атакуючого тандему з івуарійськім снайпером "Челсі" Дідьє Дрогба, Пантеліч відповів з обережністю.

- Звичайно, мені приємно, що "Челсі" зацікавився мною, але про створення зв"язки Дрогба – Пантеліч зможемо поговорити лише в тому випадку, якщо підпишу контракт, поки міркувати про це рано, – відповів Пантеліч.

У минулому сезоні 28-річний серб провів 32 матчі в чемпіонаті Німеччини і забив в них 14 м"ячів, ставши кращим бомбардиром берлінського клубу.

У відбірному циклі до ЧЄ-2008 головний тренер збірної Сербії Хав"єр Клементе регулярно довіряє Пантелічу місце в атаці – нападаючий "Герти" зіграв у всіх семи матчах, не відзначившись, щоправда, при цьому жодного разу.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" зацікавилося сербським форвардом "Герти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі