четвер, 24 травня 2007 14:29

"Челсі" виставив на трансфер трьох захисників

Лондонський "Челсі" в нинішнє міжсезоння має намір розлучитися з трьома гравцями оборони, що не мають стабільного місця в основному складі. Англійський клуб готовий розглянути пропозиції про покупку голландця Халіда Булахруза, камерунця Жеремі Нжитапа і португальця Пауло Феррейри, інформує Лента.Ру з посиланням на англійську The Independent.

З гравців, від яких вирішив відмовитися "Челсі", довше за всіх в команді виступає Нжитап, що підписав контракт літом 2003 року відразу після покупки клубу Романом Абрамовичем. Феррейра прийшов в "Челсі" в 2004 році з "Порту" разом з головним тренером Жозе Моурінью, а Булахруз був куплений у "Гамбурга" перед початком сезону-2006/07.

Ще однією втратою віце-чемпіонів Англії може стати французький півзахисник Клод Макелеле. Його контракт закінчується через рік, і керівництво "Челсі" поки не відгукнулося на прохання гравця укласти нову дворічну угоду. Інтерес до 34-річного Макелеле проявляє іспанський "Вільярреал".

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" виставив на трансфер трьох захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі