неділя, 08 червня 2008 16:51

"Челсі" відмовляється відпускати Шевченка

"Челсі" відмовляється відпускати Шевченка

"Челсі" не хоче відпускати Андрія Шевченка ні до "Мілана", ні в будь-який інший клуб. Про це в інтерв"ю LaGazzettadelloSport розповів віце-президент "Мілана" Адріано Галліані. Клуб Романа Абрамовича дозволив "россонері" почати переговори з Дідьє Дрогба, але віддавати українського форварда вони не хочуть.

- Керівники "Челсі" дали нам добро на те, щоб почати переговори з Дідьє Дрогба, - розповів Адріано Галліані в інтерв"ю недільному випуску LaGazzettadelloSport. - На жаль, ми не отримали бажаної відповіді по Андрію Шевченку. "Челсі" не хоче розлучатися з ним. Ця звістка дуже нас засмутила.

Слова віце-президента "Мілана" сприймати варто з неабиякою часткою іронії, оскільки віддавати великі гроші за українського форварда італійці просто не бажають.

Також Адріано Галліані розповів про те, що "Мілан" почав переговори з агентом Самуеля Ето"О. За словами керівника італійського клубу, камерунець готовий розглянути пропозицію "Мілана" навіть не дивлячись на те, що ця команда в наступному сезоні виступатиме лише у Кубку УЄФА. Правда, в боротьбі за нападаючий "Барселони" на "россонері" чекає серйозна конкуренція з боку англійських команд.

Також один з керівників "Мілана" підтвердив, що його клуб цікавився Еммануелем Адебайором, але дозволу на переговори з гравцем у англійського клубу італійці не брали.

Футбол.ua

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" відмовляється відпускати Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі