четвер, 05 червня 2008 15:37

"Челсі" ще раз спробує переконати Анчелотті

"Челсі" має намір зробити останню спробу, щоб домовитись з Карло Анчелотті з "Мілана" перед тим, як звернути свої погляди на решту кандидатів. Клуб роздратований тим, як італійські ЗМІ відреагували на це, оголосивши, що тренер залишиться в Італії на 150 відсотків, повідомляє football.ua з посиланням на матеріал англійської Times.

Лондонці сподіваються, що невизначеність в цьому питанні пов"язана лише з труднощами особистого життя тренера. Подібне вже чулося з вуст італійців, коли всі були упевнені, що Андрій Шевченко не продається. Проте 30 мільйонів фунтів зробили свою справу. Анчелотті додав масла у вогонь, заявивши: "Щороку відбувається щось неймовірне. Але я залишуся в Мілані на наступний сезон".

Історія відносин між "Челсі" та "Міланом" отримала продовження після того, як Адріано Галліані заявив, що італійці мають намір придбати Шевченка та Дрогба. Українець може повернутися на свою другу батьківщину після короткочасного відрядження до Лондона, а Дідьє хоче піти, тому що потребує нових стимулів. Також можливе возз"єднання форварда з колишнім тренером Жозе Моурінью в "Інтері", особливо в світлі непотрапляння "Мілана" до Ліги чемпіонів.

"Челсі" готовий розлучитися з обома, але за солідну компенсацію, що буде непросто особливо для Шевченка. "Мілан" хоче взяти його в оренду і готовий платити лише частину зарплати в 130 тисяч фунтів в тиждень. Так поступали свого часу і з Креспо. Але англійці не мають наміру погоджуватися на подібне, тому що загальні втрати на Андрієві складуть 43 мільйони фунтів. У випадку з Дрогба все може бути куди простіше, не дивлячись на орієнтовну вартість в 20 мільйонів фунтів.

"Челсі" готовий чекати, щоб підписати Карло, не дивлячись на його відмови, і може відкласти призначення тренера до закінчення чемпіонату Європи. Одночасно після ЧЄ у клуба можуть виникнути нові варіанти.

Однією з найбільш вірогідних кандидатур вважається тренер португальців Луїш Феліпе Сколарі, який не готовий до переговорів до закінчення ЧЄ. Дехто говорить про наставника росіян Гуса Хіддінка та Славена Біліча, який довів свою спроможність в роботі з хорватами. Також сюди варто додати Лучіано Спалетті з "Роми". Саме він є фаворитом у букмекерів. Але йому явно не вистачає досвіду єврокубків і знання англійського.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" ще раз спробує переконати Анчелотті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі