вівторок, 05 червня 2007 10:49

"Челсі" практично перехоплює Алвеша у "Ліверпуля"

 

Лондонський "Челсі", схоже, виграв боротьбу у "Ліверпуля" за правого бровочника іспанської "Севільї" Даніеля Алвеша, інформує championat.ru.

За повідомленням англійської преси, директор "синіх" Франк Арнесен недавно зустрічався з агентом бразильського гравця в Лондоні, де 25-річний гравець брав участь у товариській зустрічі проти збірної Англії на "Уемблі".

За деякими даними, лондонці готові заплатити за Алвеша 12 мільйонів фунтів. Наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес затягує з пропозицією у відповідь, тому як чекає розмірів бюджету на наступний сезон від американських власників клубу. Раніше повідомлялося, що головним претендентом на Алвеша є "Реал", який вже майже завершив операцію.

Проте тепер фаворитом в суперечці за Алвеша є британські команди. Жозе Моурінью, можливо, задіє в цій операції португальця Пауло Феррейру в якості розмінної монети.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" практично перехоплює Алвеша у "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі