пʼятниця, 06 липня 2007 13:31

"Челсі" поверне гравця за 1 фунт стерлінгів

"Сині" відкликають з оренди центрального захисника збірної Бразилії Алекса.

Нагадаємо, що Алекс провів останні три роки в голландському ПСВ, хоча належав "Челсі". Нарешті лондонці зрозуміли, що здавати в оренду гравців такого класу - небачена розкіш, повідомляє football.ua з посиланням на Sky Sports.

Команда Романа Абрамовича вчиться на своїх помилках, бо не далі ніж в минулому сезоні, "Сині" зіткнулися з жахливими проблемами в центрі оборони. Раніше клуб підписав захисника збірної Ізраїлю Таля Бен Хаїма. Алекс обійдеться лондонцям в символічний 1 фунт (так вказано в орендному договорі)

Також виконавчий директор "Челсі", Пітер Кеньйон, оголосив про те, що клуб спробує утрясти всі деталі по переходу Флорана Малуда з "Ліона" до кінця нинішнього тижня.

"Ми близькі до підписання угоди з французами. Сподіваємося, що Малуда зможе поїхати в турне по США, куди відправляється "Челсі" наступного тижня".

Кеньйон відзначив, що підписання французького вінгера зовсім не є дзвінком для Ар"єна Роббена, якого дуже хочуть бачити в мадридському "Реалі". Лондонці навпроти хочуть залишити голландця на "Стемфорд Брідж".

"Челси" може почати переговори про купівлю Даніеля Алвеша з "Севільі", якщо вони почнуться з цифри в 30 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" поверне гравця за 1 фунт стерлінгів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі