понеділок, 22 вересня 2008 14:41

"Челсі" підписав 33-літнього бразильця Мінейро

Лондонський футбольний клуб "Челсі" домовився про умови контракту з 33-річним бразильським півзахисником Мінейро. Футболіст, що залишився без клубу після виходу з берлінської "Герти" після закінчення сезону-2007/08, приєднається до англійської команди найближчим часом, повідомляє ВВС News.

Серед претендентів на Мінейро були "Арсенал" і "Бірмінгем", проте півзахисник погодився на пропозицію "Челсі", який тренує його співвітчизник Луіс Феліпе Сколарі.

Зі слів Сколарі, необхідність в Мінейро виникла у лондонців після того, як стало зрозуміло, що основний опорний півзахисник Майкл Ессьєн вибув через травму на 6 місяців і єдиним гравцем у команді, який може зіграти на цій позиції, залишився нігерієць Джон Мікел Обі.

Сколарі зазначив, що в найближчому матчі чемпіонату країни з командою "Стік Сіті" (27 вересня) Мінейро не зіграє. Проте бразилець може дебютувати у складі лондонців 30 вересня в матчі з румунським ЧФР у Лізі чемпіонів.

Велику частину кар"єри Мінейро провів на батьківщині, де він виступав за команди "Понті Прета", "Сан Каетано" та "Сан Паулу". Перед початком сезону-2007/08 Мінейро перейшов у "Герту". За збірну Бразилії півзахисник провів 25 матчів.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" підписав 33-літнього бразильця Мінейро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі