середа, 26 листопада 2008 18:15

"Челсі" обміняє Дрогба на Адріано

Лондонський "Челсі" зажадав від міланського "Інтера" компенсацію у розмірі 40 мільйонів євро за форварда Дідьє Дрогба. Також в тому випадку, якщо "Інтер" погодиться з умовами лондонців, в "Челсі" перейде форвард міланського клубу і збірної Бразилії Адріано. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com.

За даними італійських ЗМІ, в одному з ресторанів Лондона пройшла зустріч агента Дрогба, представника "Інтеру" Жорже Мендеша, а також керівників "Челсі", на якій і були озвучені вказані умови.

Останнім часом Дрогба нерегулярно потрапляє в основний склад "Челсі". На початку грудня форвард отримав травму і повідомлялося, що він пропустить близько трьох місяців, проте вже в листопаді нападаючий вийшов на полі.

Що стосується Адріано, то у нього неодноразово виникали розбіжності з головним тренером "Інтеру" Жозе Моурінью, який виражав незадоволеність недисциплінованістю гравця. Відзначимо, "Челсі" очолює співвітчизник Адріано Луіс Феліпе Сколарі.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" обміняє Дрогба на Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі