понеділок, 17 березня 2008 10:21

"Челсі вже не такі сильні, як були при Жозе Моуріньо"

Колишній нападаючий "Челсі" серб Матея Кежман, який тепер грає за турецький "Фенербахче", дуже радий зустрічі з лондонцями в Лізі чемпіонів.

"Дуже приємно, що ми вийшли на "Челсі", - сказав Кежман в інтерв"ю сербським ЗМІ, - вони були другими в моєму списку побажань до жеребкування. Я вважав за краще б зіграти з німецьким "Шальке-04", тому що вони здавалися легшим суперником, але для мене буде задоволенням гра на "Стемфорд Бридж". Ми можемо вистояти проти "Челсі", тому що вони вже не такі сильні, як були при Жозе Моуріньо".

28-річний нападаючий, який після "Челсі" пограв за мадридський "Атлетіко", а 2006 року опинився в Туреччині, вважає, що у його команди буде психологічна перевага.

"Для нас попадання в цю стадію - мрія, що вже збулася, - говорить Матея, - нам нічого втрачати, а у них буде великий тиск. Ми просто пограємо собі на втіху, а у нас солідна команда з групою талановитих гравців. Ніколи не знаєш, що може трапитися, коли у явного фаворита поганий день", повідомляє СПОРТ.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі вже не такі сильні, як були при Жозе Моуріньо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі