пʼятниця, 27 серпня 2010 09:09

"Це був трилер" - Маркевич

"Це був трилер" - Маркевич

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поділився своїми враженнями від гри з "Омонією", результат якої (2:2) дозволив харків"янам вийти в груповий турнір Ліги Європи.

"Ми потрапили на дійсно хорошу команду, хоча всі після жеребкування й говорили зворотне ... Але це організована команда, вона знає, що робити на полі, в її складі грають хороші футболісти", - говорить Маркевич.

Тренер поділився секретом, як він налаштовував футболістів на цю гру.

"Я сьогодні на установці майже нічого не говорив, просто показав нашу гру з "Сампдорією". Тоді ми досить легко виграли, і я попросив футболістів, щоб вони зіграли в такому ж ключі", - сказав Мирон Богданович.

Але одразу ж визнав, що суперник зробив усе, щоб харків"яни так не зіграли.

"Лише після другого голу футболісти зрозуміли, що треба щось міняти і я радий, що вони переламали хід боротьби, зрівняли рахунок, могли ще забити. Правда і нам могли забити, але це футбол ...".

"Думаю, гра всім сподобалася, це був трилер для вас, а для тренерів - самі розумієте. Ну а завтра буде жеребкування, я радий, що в Харкові буде футбол до нового року", - підбив підсумок Мирон Маркевич.

За матеріалами ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Це був трилер" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі