Ексклюзиви
понеділок, 03 листопада 2008 11:06

"Буду далі забивати м"ячі, щоб отримати виклик у збірну" - Девіч

Марко Девіч з "Металіста" вперше за сезон відзначився дублем у ворота суперників в чемпіонаті України (проти "Чорноморця" - 2:0 ). Після матчу гравець прокоментував свою гру і майбутні зустрічі команди.

- Марко, ви так довго не могли забити в чемпіонаті, що дехто вже почав говорити про чаклунство. Як ви зараз себе відчуваєте?

- Все нормально. Звичайно, хотілося забивати і раніше, але найголовніше, що команда вигравала і зараз вийшла зовсім на інший рівень. Я завжди прагнув допомогти своїм партнерам, адже для нас головне - командний результат. А те, що я нарешті забив, і не один, а два голи, природно, приємно. Тепер постараюся і далі радувати вболівальників забитими м"ячами. Тим більше що нам потрібні будуть перемоги не тільки в чемпіонаті, але й в Кубку УЄФА.

-"Металісту" треба буде провести дев"ять матчів за найближчий місяць. Як ви вважаєте, команда готова до такого щільного графіку?

- Гадаю, так. Сьогодні ми вже це показали. Отже до майбутніх ігор як в чемпіонаті країни, так і в єврокубках ми готові фізично і психологічно.

- Наставник збірної України Олексій Михайличенко днями сказав, що не виключає вашої появи у складі національної команди вже в найближчому контрольному матчі зі збірною Норвегії. Як ви до цього поставилися?
- Сам я цього не чув, але в п"ятницю мені сказали про це партнери по команді. Звичайно, мене радують такі слова. Я прагнутиму грати і далі на належному рівні і забивати м"ячі, щоб наставник збірної викликав мене.

- Знали, що на матчі був присутній помічник Михайличенка - Михайло Михайлов?
- Ні, не знав. Вперше чую про це від вас.

- Чи немає побоювання, що сьогодні ви виплеснули на полі дуже багато емоції, і на матч з "Гертою" їх не залишиться?
- (Посміхається). Та ні, що ви. Навпаки, в емоційному плані мені якраз і потрібно було провести хороший матч. З "Гepтою" буде абсолютно інша гра та зовсім інший настрій.

- Про німецьку команду щось знаєте?
- Так, звичайно. Я стежу за бундеслігою. До того ж у складі нашого майбутнього суперника грають два серби - півзахисник Качар і нападаючий Пантеліч. І хоча особисто з ними я не знайомий, можу сказати, що обидва вони хороші футболісти, гравці збірної. І, звичайно ж, всім відомо, що в "Герті" грає Андрій Воронін. А який це футболіст, я думаю в Україні нікому розповідати не треба.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Буду далі забивати м"ячі, щоб отримати виклик у збірну" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути