понеділок, 09 червня 2008 12:42

"Бостон" здобув другу перемогу у фінальній серії з "Лейкерс"

В ніч з 8 на 9 червня в чемпіонаті НБА пройшов другий матч фінальної серії між "Бостон Селтікс" і "Лос-Анджелес Лейкерс". Баскетболісти "Бостона" здобули перемогу з рахунком 108:102 і повели в серії до чотирьох перемог з рахунком 2-0. Наступні три матчі фіналу відбудуться на майданчику команди з Лос-Анджелеса.

Перша чверть другого матчу, як і в першій грі, завершилася на користь "Лейкерс", проте другу і третю 12-хвилинки господарі майданчика виграли з перевагою в 24 очки. Гостям вдалося відродити інтригу за півтори хвилини до закінчення зустрічі, коли вони скоротили відставання від "Селтікс" до чотирьох очок, але добитися більшого команді Кобі Брайанта не вдалося.

Лідер "Лейкерс" набрав 30 очок, причому більшу частину саме в завершальній чверті. На його рахунку також чотири підбори, вісім передач і три перехоплення. 17 очок і 10 підборів записав на свій рахунок центровий команди з Лос-Анджелеса По Газоль. У "Бостона" найрезультативнішим став форвард Пол Пірс - 28 очок, чотири підбори і вісім передач. Його колега по амплуа Кевін Гарнетт до 17 очок додав 14 підборів.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «"Бостон" здобув другу перемогу у фінальній серії з "Лейкерс" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі