субота, 28 червня 2008 10:06

"Болтон" здійснив очікуваний гучний трансфер

"Болтон" підписав нападаючого збірної Швеції Юхана Елмандера.

"Грою Юхана я захоплююся з давніх пір, - зізнався головний тренер "Уондерерс" Гері Мегсон. - Цей той футболіст, який забиватиме за нас голи, а також створюватиме моменти для партнерів".

Сума угоди англійського клубу з "Тулузою" не розголошується. Проте, за оцінками британських ЗМІ, трансфер шведа обійшовся "Болтону" в суму близько 10 мільйонів фунтів стерлінгів. При цьому "Тулуза" також отримала норвезького захисника Даніеля Братена.

27-річний Елмандер став другим придбанням Мегсона цього літа. До цього клуб придбав у "Бірмінгема" за 4 мільйони фунтів півзахисника молодіжної збірної Англії Фабріса Муамбу.

Додамо, що Елмандер починав свою кар"єру на батьківщині в "Холмалундсі", чотири сезони провів в "Фейеноорді" і також виступав за данський "Брондбю". На Euro-2008 швед провів два поєдинки, причому діяв на позиції правого півзахисника.

Недавно стало відомо, що "Болтон" готується зробити рекордне для себе придбання, але в пресі називалося ім"я Батефімбі Гоміса з "Сент-Етьєнна".

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «"Болтон" здійснив очікуваний гучний трансфер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі