вівторок, 04 грудня 2007 14:12

"Бити байдики на лаві запасних за пристойні гроші аморально"

Новачок "Дніпра" Ролан Гусєв прокоментував минулий сезон в московському ЦСКА і свої плани в новій команді.

Гусєв сказав, що йому було сумно прощатися з товаришами по команді і вболівальниками, але головне - постійна ігрова практика, якої у нього не було в московському клубі в минулому сезоні. Гравець не звинувачує в цій ситуації головного тренера "армійців" Валерія Газзаєва: "Я вдячний долі за те, що вона звела мене з цією людиною. Газзаєв вивів мене на рівень, який дозволив виступати за основний склад ЦСКА в кращі роки армійського клубу, виграти з командою все, що можна, потрапити в збірну. І я не ображаюсь на нього за те, що в минулому сезоні він не часто підпускав мене до основного складу. У кожного тренера своє бачення гри, яке міняється залежно від обставин".

Півзахисник задоволений фінансовими і побутовими умовами, запропонованими "Дніпром" і ставить перед собою максимальні завдання на сезон: "Єдина мета - виграти з "Дніпром" чемпіонат України. Після першої половини чемпіонату команда за втраченими очками лише на один пункт відстає від лідера - "Шахтаря", а в другому колі приймає у себе і Київ, і Донецьк. Отже все в наших руках. Команда, яка в СРСР завойовувала і чемпіонський титул, і Кубок країни, як і раніше популярна в Україні, тренер у неї - знаменитий бомбардир Олег Протасов, підбір гравців дуже сильний ".

Гусєв спростував існуючу думку про те, що російський чемпіонат сильніший українського: "В Україні чотири-п"ять сильних клубів - "Динамо", "Шахтар", "Дніпро", "Чорноморець", ще хтось, а інші - так званий фон. Але ж і в Росії за титул борються обмежене число команд".

"Чекати далі не мало сенсу, оскільки нових шансів я не бачив. Звичайно, можна було до закінчення терміну контракту бити байдики на лаві запасних за пристойні гроші, але це, як на мене, аморально" - цитує гравця СПОРТ сom.ua з посиланням на інтерв"ю газеті "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «"Бити байдики на лаві запасних за пристойні гроші аморально"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі