вівторок, 10 липня 2007 12:50

"Беркут" не пустять на матч за Суперкубок України

Сьогодні на одеському стадіоні "Чорноморець" відбудеться матч за Супрекубок України з футболу між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем". Охорону правопорядку забезпечуватимуть без участі загону "Беркут" і інших спеціальних підрозділів МВС України. В Одесі будуть присутні дві тисячі звичайних міліціонерів, повідомляє "Терикон".

За словами керівника Професійної футбольної ліги України Анатолія Попова, таке рішення було ухвалене у зв"язку з масовими зіткненнями між бійцями "Беркута" і уболівальниками під час матчу чемпіонату України "Динамо" - "Шахтар", що відбувся 27 травня в Києві.

Тоді уболівальники "Динамо" почали бурхливо святкувати гол у ворота суперника і запалили файери. Після цього спецназівці стали бити глядачів. Причому постраждалими виявилися також жінки і діти. 22 людини було затримано за чинення опору співробітникам міліції.

Цього разу кількість фанатів граючих команд на стадіоні "вирішено мінімізувати". Передбачається, що співробітники міліції, яким ставиться в обов"язок забезпечувати правопорядок, взаємодіятимуть з уболівальниками без застосування фізичної сили.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" не пустять на матч за Суперкубок України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі