середа, 27 червня 2007 19:21

"Беркут" буде вчити англійську мову

Міністерство внутрішніх справ України розпочало підготовку співробітників міліції, які працюватимуть на Чемпіонаті Європи 2012 року з футболу, повідомляє Кореспондент.

Про це повідомив замміністра внутрішніх справ Василий Фатхутдінов. За його словами, Міністерство вже працює над тим, як організувати роботу під час Євро-2012.

- Міністерство внутрішніх справ почало підготовку тих співробітників міліції, які працюватимуть над Євро-2012", - сказав Фатхутдінов. Відповідаючи на питання, чи під час чемпіоанаут притягуватимуться міліціонери з інших країн, Фатхутдінов повідомив, що на даний момент це питання не обговорюється.

- На даний момент це питання не стоїть... Я думаю, що в Україні достатньо і наших людей, - підкреслив Фатхутдінов.

Міністерство внутрішніх справ має намір розробити програму забезпечення суспільної безпеки на період проведення Чемпіонату Європи по футболу в 2012 роки. МВС має намір навчити до початку футбольного форуму своїх співробітників англійській мові для спілкування з туристами.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" буде вчити англійську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі